Ledenadministratie

Voor het aanmelden als lid, een wijziging van uw gegevens of voor opzegging kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden via de knop onderaan.

Voornaam

Achternaam

Adres

postcode + plaats

geboortedatum

telefoon nummer

Uw Email

Gelieve hier uw KNLTB bondsnummer in te vullen indien beschikbaar

Pasfoto

Is dit een aanmelding, aanpassing of opzegging?

Uw bericht

Let op! Opzeggingen moeten uiterlijk op 31 december bij de ledenadministratie binnen zijn, anders zijn wij genoodzaakt contributie te innen voor het nieuwe seizoen! Uw opzegging is pas definitief als u hiervan een bevestigingsmail hebt ontvangen van de ledenadministratie. Ontvangt u deze bevestiging niet, neem dan contact op met de ledenadministrateur.

Ook indien u nog andere vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met hem opnemen:
Berend Hoek, Julianastraat 41, 4532 AD  Terneuzen
T 0115 –  617332
E tcanimo@zeelandnet.nl.

Categorie Contributie 2018* Toelichting
t/m 7 jaar 45,00 op 31 dec. < 8 jaar
8 t/m 17 jaar 60,00 op 1 jan. > 7 en < 18 jaar
18 t/m 20 jaar 90,00 op 1 jan. > 17 en < 21 jaar***
student 75,00 uitwonende studenten**
senior 120,00 op 1 jan. > 20 jaar***
competitielid 50,00  
rolstoeltennis 25,00  
donateur 25,00 niet-spelend lid

*  In het 1e jaar geldt voor nieuwe leden die de laatste 5 jaar geen lid zijn geweest van TC Animo een introductiekorting van 25%!
** kopie actueel huurcontract van woning/kamer buiten Zeeuws-Vlaanderen vereist.
*** alle leden die op 1 januari 18 jaar of ouder zijn, betalen een extra bijdrage van 25 euro voor het meewerkmodel; indien voldoende vrijwilligerswerk is gedaan, wordt deze aan het eind van het jaar teruggestort.
**** vanaf 2017 is het mogelijk om onder enkele voorwaarden competitie lid te worden van TC Animo. Als competitie lid heb je alleen rechten om op de banen te spelen tijdens de competitiewedstrijden. Buiten deze wedstrijden zijn er geen baanrechten. De voorwaarden zijn:
– je dient lid te zijn van een andere tennisvereniging en deze gegevens bij opgave te vermelden
– de verenigingscompetitieleider dient goedkeuring te verlenen. Indien er eigen TC Animo leden op de wachtlijst staan om competitie te spelen hebben deze voorrang. Toetreding is dan alleen mogelijk indien het bewuste team ook het wachtende TC Animo lid toelaat in het team.
Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan of wanneer er toch buiten de competitiewedstrijden op de banen wordt gespeeld komt het competitielidmaatschap direct te vervallen zonder restitutie van de betaalde som.

De contributienota’s worden via email verzonden door ClubCollect. Indien tijdig betaald kunt u uw ledenpasje (heeft u nodig voor het afhangen van de banen en voor competitie en toernooien) afhalen in het clubhuis.

Reacties zijn gesloten.